Gå videre til hovedindholdet

Karate Vittigheder


Her kommer en samling af de (bedste...) karate vittigheder og gåder :)

Der findes ikke ret mange (gode) karate jokes derude, så denne samling består af dem, der kan oversættes direkte fra engelsk, og stadig fungere nogenlunde, samt enkelte jeg selv har fundet på. God fornøjelse...


1. Hvorfor er julemanden så god til karate?

Fordi han har sort bælte...


2. Hvorfor bliver karate trænere let sure?

Fordi de er så senseitive...


3, Hvilken kampsport er englændernes favorit?

Kara te...


4. Hvorfor elsker karate-kaer alt slags brød?

Fordi der er Mae Geri (meget gær i)...


5. Hvilken sygdom er den værste for en karate-ka?

Kung-fluenza...


6. Hvilket bilmærke foretrækker en karate-ka?

En KKKIIIIIAAA...


7. Hvad kalder man en advokat med det sorte bælte?

En selvforsvars advokat


Kan du nogle flere? Skriv dem i kommentarfeltet.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Juleby.dk er på vej tilbage!

Juleby.dk har været gemt og glemt i efterhånden mange år, men nu relancerer vi siden - stille og roligt... Med tiden bliver det en lækker shop med al slags julepynt og julestads, ligesom vi også vil lave guides til julens mange traditioner. Det betyder også comeback til vores guide til årets julekalendere i tv , der omfatter alle kanaler, og som noget helt nyt - streamingtjenester. Glæd jer - glædelig jul :)

Sjøst mange halsedisser

Vores praktikanter tester ofte grej. Her er det en halsedisse med fiskemotiv På Outmore.dk har vi dag nok Danmarks største udvalg af halsedisser . Der er både de mest kendte brands, som BUFF, men også masser af sjove og kreative varianter af denne lille genialitet, som alle bør have klar i rygsækken. Vores halsedisser er som oftest multifunktionelle, hvilket vil sige, at de også kan bruges som hue, pandebånd, svedbånd, bandana og meget andet.

Det går fremad med vores hængekøje shop

Det har taget sin tid, men endelig er der blevet luft til at give vores specialbutik med hængekøjer noget fokus. Pt. er jeg i fuld gang med at opdatere de mange kategorier på siden, hvor brugeren kan surfe hen til præcist den hængekøje de er på jagt efter. Jeg er ikke færdig, men der bliver lavet små forbedringer hver eneste dag. Det føles godt endelig at være "over" vores nichesider igen. Besøg Haengekoejesalg.dk , hvis du vil kigge med.