Gå videre til hovedindholdet

Hvor stor er skaden?

9 dage skulle der gå før vi igen kunne tage imod ordrer på MovieZoo.dk.

Hos Nets (PBS) er det efter sigende en rekord (måske har det haft noget at sige, at en kollega på vores kontor har en bror hos Nets...), men i E-købmandsår er 9 dage som Dante's Inferno. Med Google Analytics fantastiske Realtid har vi kunnet vi følge de mange forbrugers forgæves forsøg på at lægge varer i kurven. Enerverende!

Nu bliver det spændende at se, hvor meget terræn vi har tabt den seneste måned i forhold til konkurrenterne.

Her til morgen fik vi en dejlig hilsen fra Gucca, der bød os velkommen tilbage på scenen, samt en lille henvisning til deres fantastiske omsætning i april so far. Tak for det Thomas Bertelsen! :)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Juleby.dk er på vej tilbage!

Juleby.dk har været gemt og glemt i efterhånden mange år, men nu relancerer vi siden - stille og roligt... Med tiden bliver det en lækker shop med al slags julepynt og julestads, ligesom vi også vil lave guides til julens mange traditioner. Det betyder også comeback til vores guide til årets julekalendere i tv , der omfatter alle kanaler, og som noget helt nyt - streamingtjenester. Glæd jer - glædelig jul :)

Sjøst mange halsedisser

Vores praktikanter tester ofte grej. Her er det en halsedisse med fiskemotiv På Outmore.dk har vi dag nok Danmarks største udvalg af halsedisser . Der er både de mest kendte brands, som BUFF, men også masser af sjove og kreative varianter af denne lille genialitet, som alle bør have klar i rygsækken. Vores halsedisser er som oftest multifunktionelle, hvilket vil sige, at de også kan bruges som hue, pandebånd, svedbånd, bandana og meget andet.

Det går fremad med vores hængekøje shop

Det har taget sin tid, men endelig er der blevet luft til at give vores specialbutik med hængekøjer noget fokus. Pt. er jeg i fuld gang med at opdatere de mange kategorier på siden, hvor brugeren kan surfe hen til præcist den hængekøje de er på jagt efter. Jeg er ikke færdig, men der bliver lavet små forbedringer hver eneste dag. Det føles godt endelig at være "over" vores nichesider igen. Besøg Haengekoejesalg.dk , hvis du vil kigge med.