Gå videre til hovedindholdet

De bedste E-handels Apps

Enhver entusiastisk E-commerce Manager (og familiefar) har ingen tid at spilde og må have have relevante E-handels værktøjer lige ved hånden. De skal selvfølgelig altid virke på computer, tablet og smartphone døgnet rundt, året rundt.

Jeg opdager jævnligt nye uundværlige Apps og browserudvidelser og jeg vil i dette indlæg dele de pt. foretrukne.

Evernote

Evernote er et genialt værktøj. Uden Evernote var jeg fortabt eller tvunget til at bruge old-school løsninger som "Noter" på min iPhone.
Med Evernote har jeg den perfekte notesbog ved hånden. Den er super brugervenlig og er synkroniseret på tværs af web, tablet og mobil.
Evernote basis er gratis og rigeligt til de fleste, hvor du kan have nok notesbøger til at rumme alle tanker og idéer efterhånden som de opstår i hverdagen. I Evernote har jeg oprettet følgende notesbøger:

  • Private projekter
  • MovieZoo.dk
  • YouMe Shopping
  • Delte notesbøger - fællesprojekt

Google Drive/Docs

Google Drive (tidl. Google Docs) er et must og jeg bruger aldrig andet til tekstbehandling og regneark. Med den nye Drive-udvidelse håndterer skyen nu også mine filer fra Photoshop o.lign. Det ser ud til at Google Drive kan blive et samlingssted for mange andre fantastiske tjenester, for allerede nu er der f.eks. lavet en integration til MindMeister (omtalt herunder), således at MindMeister projekter kan åbnes direkte via Google Drive - genialt og gratis!


MindMeister

Med MindMeister får du det forkromede overblik online. MindMeister bruger jeg til holde styr på projekter, delprojekter og samlede forretningsområder. Indtil videre kan jeg klare mig med den gratis version af MindMeister, hvor jeg lige nu kun har:

  • MovieZoo strategi oversigt
  • Privat projektoversigt
  • Delt projektoversigt


Hvor er mine Google Apps?

Google er bagefter med Apps til iPhone - sikkert helt bevidst. Jeg mangler i den grad iPad og iPhone Apps til håndtering af Google Drive/Docs, Google Analytics, Google Adsense osv. Indtil de bliver lanceret må jeg nøjes med alternativer. Jeg benytter ofte:


AdSense++ der er gratis og jeg bruger den til at tjekke om der kommer AdSense indtjening.

Fast Analytics er en gratis iPhone app der kan vise begrænset statistik fra Google Analytics på tværs af flere konti.

MultiPR til iPhone kan kun én ting, nemlig at vise den nuværende Google Pagerank for et uendeligt antal domæner. Jeg bruger den både til at følge udviklingen på private og MovieZoo relaterede domæner, men også til konkurrentovervågning.

Domain Tools giver mig mulighed for at tjekke domænestatus via iPhone. Når jeg får en idé til hjemmeside, kan jeg med det samme tjekke om domænenavnet er ledigt.

Hvis du kender andre geniale E-handels værktøjer du benytter i hverdagen, vil jeg rigtig gerne høre om dem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tag på eventyr med vores køletasker og kølebokse - Hold dine forfriskninger kolde og følelserne friske!

 Jeg vil præsentere dig for vores webshop og det fantastiske udvalg af køletasker og kølebokse , vi tilbyder! Vores mål er at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke og holde følelserne friske, når du er på eventyr. Lad os dele vores passion for kvalitetsprodukter med dig og tage dig med på en rejse gennem følelsernes verden. Køletasker og kølebokse - Gør hvert øjeblik til noget specielt Når vi tager på eventyr, er det vigtigt for os at have alt det rigtige udstyr med os. Vi har opdaget, at vores køletasker og kølebokse er afgørende for at sikre, at vores madvarer og drikkevarer forbliver friske og lækre, uanset hvor vi bevæger os hen. Vi forstår betydningen af den perfekte temperatur og kvalitet på vores forsyninger, fordi det hjælper os med at fokusere på øjeblikket og skabe minder, der varer livet ud. Følelser, der vækker minder Forestil dig at tage på en solrig sommerudflugt til stranden sammen med dine nærmeste. Duften af saltvand fylder luften, og bølgerne slår mod kyst

Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave

  Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave hos Vandrestaven.dk! Hvis du er passioneret vandrer, ved du, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr til dine eventyr i naturen. Og når det kommer til udstyr, er vandrestave en uundværlig ledsager. Hos Vandrestaven.dk er vi stolte af at tilbyde Danmarks bedste og største udvalg af vandrestave til både nybegyndere og erfarne vandrere. Hvad gør Vandrestaven.dk til det oplagte valg? Her er nogle af vores kendetegn: 1. Bredt udvalg: Vi har samlet et omfattende udvalg af vandrestave fra førende mærker og producenter, såsom Black Diamond, Masters, Silva, Robens, Trekmates og Swix. Uanset om du foretrækker letvægtsteleskopiske vandrestave, foldbare vandrestave eller helstøbte vandrestave, har vi noget for enhver vandrer. 2. Kvalitet og holdbarhed: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores vandrestave. Vi sikrer, at vores sortiment består af vandrestave lavet af holdbare materialer, der kan modstå udfordringerne ved forske

Bonsai træ - Det nye gør-det-selv projekt alle taler om

Bonsai træer har altid været populære, og de nye DIY udgaver gør sig perfekt som gaveidé. Læs mere på https://www.bonsaitrae.dk