Gå videre til hovedindholdet

De bedste E-handels Apps

Enhver entusiastisk E-commerce Manager (og familiefar) har ingen tid at spilde og må have have relevante E-handels værktøjer lige ved hånden. De skal selvfølgelig altid virke på computer, tablet og smartphone døgnet rundt, året rundt.

Jeg opdager jævnligt nye uundværlige Apps og browserudvidelser og jeg vil i dette indlæg dele de pt. foretrukne.

Evernote

Evernote er et genialt værktøj. Uden Evernote var jeg fortabt eller tvunget til at bruge old-school løsninger som "Noter" på min iPhone.
Med Evernote har jeg den perfekte notesbog ved hånden. Den er super brugervenlig og er synkroniseret på tværs af web, tablet og mobil.
Evernote basis er gratis og rigeligt til de fleste, hvor du kan have nok notesbøger til at rumme alle tanker og idéer efterhånden som de opstår i hverdagen. I Evernote har jeg oprettet følgende notesbøger:

  • Private projekter
  • MovieZoo.dk
  • YouMe Shopping
  • Delte notesbøger - fællesprojekt

Google Drive/Docs

Google Drive (tidl. Google Docs) er et must og jeg bruger aldrig andet til tekstbehandling og regneark. Med den nye Drive-udvidelse håndterer skyen nu også mine filer fra Photoshop o.lign. Det ser ud til at Google Drive kan blive et samlingssted for mange andre fantastiske tjenester, for allerede nu er der f.eks. lavet en integration til MindMeister (omtalt herunder), således at MindMeister projekter kan åbnes direkte via Google Drive - genialt og gratis!


MindMeister

Med MindMeister får du det forkromede overblik online. MindMeister bruger jeg til holde styr på projekter, delprojekter og samlede forretningsområder. Indtil videre kan jeg klare mig med den gratis version af MindMeister, hvor jeg lige nu kun har:

  • MovieZoo strategi oversigt
  • Privat projektoversigt
  • Delt projektoversigt


Hvor er mine Google Apps?

Google er bagefter med Apps til iPhone - sikkert helt bevidst. Jeg mangler i den grad iPad og iPhone Apps til håndtering af Google Drive/Docs, Google Analytics, Google Adsense osv. Indtil de bliver lanceret må jeg nøjes med alternativer. Jeg benytter ofte:


AdSense++ der er gratis og jeg bruger den til at tjekke om der kommer AdSense indtjening.

Fast Analytics er en gratis iPhone app der kan vise begrænset statistik fra Google Analytics på tværs af flere konti.

MultiPR til iPhone kan kun én ting, nemlig at vise den nuværende Google Pagerank for et uendeligt antal domæner. Jeg bruger den både til at følge udviklingen på private og MovieZoo relaterede domæner, men også til konkurrentovervågning.

Domain Tools giver mig mulighed for at tjekke domænestatus via iPhone. Når jeg får en idé til hjemmeside, kan jeg med det samme tjekke om domænenavnet er ledigt.

Hvis du kender andre geniale E-handels værktøjer du benytter i hverdagen, vil jeg rigtig gerne høre om dem.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Sjøst mange halsedisser

Vores praktikanter tester ofte grej. Her er det en halsedisse med fiskemotiv På Outmore.dk har vi dag nok Danmarks største udvalg af halsedisser . Der er både de mest kendte brands, som BUFF, men også masser af sjove og kreative varianter af denne lille genialitet, som alle bør have klar i rygsækken. Vores halsedisser er som oftest multifunktionelle, hvilket vil sige, at de også kan bruges som hue, pandebånd, svedbånd, bandana og meget andet.

Ny lommelygte shop

Hvad sker der med lommelygterne? Vi haft rigtig travlt den seneste tid på vores lille kontor i Silkeborgs midtby. Ikke alene er vi gået ind i højsæsonen for vores pandelygte shop - Pande-lampe.dk , vi har også valgt at søsætte vores nye satsning Lommelygtesalg.dk . På Lommelygtesalg.dk vil vores kunder altid kunne finde netop den lommelygte, håndlygte eller stavlygte de skal bruge - uanset om det er til privat eller erhvervsbrug. Vi har indtil videre samlet de bedste brands  (ex. Suprabeam , LED Lenser , Coast , PELI mfl.),  på markedet for lommelygter, og der kommer hele tiden nye til. Udvalget bliver enormt, og derfor vil vi også snart udvikle en unik guide, der skal hjælpe kunderne til det perfekte valg.

Høretelefoner lavet til børn

Nix, det er ikke min knægt :) Når drengene ser tegnefilm eller spiller på iPad, så behøver de ikke skrue ret højt op, før jeg ikke gider at høre på det. Enten må lyden helt slukkes eller også er der frem med hørebøfferne. Vi har købt disse høretelefoner til børn , der er udstyret med noget så genialt som begrænsning af lydstyrke. Jeg synes stadig de kan spille meget højt, men de er designet til at holde støjen på et sikkert niveau, hvor lyden reduceres til 85 dB. Til sammenligning larmer en gennemsnitsbil med 110 dB, og en samtale mellem to voksne ligger på ca. 60 dB. Det er en super simpel løsning, der ikke kan opfattes som en begrænsning for børnene. En fin lille detalje ved netop denne model er, at der medfølger en lang række klistermærker, så børnene kan dekorere høretelefonerne med bogstaver og sjove figurer. Det er selvfølgelig hurtigt overstået, men så gik der da en lille time med noget kreativt/fornuftigt :) Høretelefoner bliver herefter personlige, og det er let at ke