Gå videre til hovedindholdet

De bedste E-handels Apps

Enhver entusiastisk E-commerce Manager (og familiefar) har ingen tid at spilde og må have have relevante E-handels værktøjer lige ved hånden. De skal selvfølgelig altid virke på computer, tablet og smartphone døgnet rundt, året rundt.

Jeg opdager jævnligt nye uundværlige Apps og browserudvidelser og jeg vil i dette indlæg dele de pt. foretrukne.

Evernote

Evernote er et genialt værktøj. Uden Evernote var jeg fortabt eller tvunget til at bruge old-school løsninger som "Noter" på min iPhone.
Med Evernote har jeg den perfekte notesbog ved hånden. Den er super brugervenlig og er synkroniseret på tværs af web, tablet og mobil.
Evernote basis er gratis og rigeligt til de fleste, hvor du kan have nok notesbøger til at rumme alle tanker og idéer efterhånden som de opstår i hverdagen. I Evernote har jeg oprettet følgende notesbøger:

  • Private projekter
  • MovieZoo.dk
  • YouMe Shopping
  • Delte notesbøger - fællesprojekt

Google Drive/Docs

Google Drive (tidl. Google Docs) er et must og jeg bruger aldrig andet til tekstbehandling og regneark. Med den nye Drive-udvidelse håndterer skyen nu også mine filer fra Photoshop o.lign. Det ser ud til at Google Drive kan blive et samlingssted for mange andre fantastiske tjenester, for allerede nu er der f.eks. lavet en integration til MindMeister (omtalt herunder), således at MindMeister projekter kan åbnes direkte via Google Drive - genialt og gratis!


MindMeister

Med MindMeister får du det forkromede overblik online. MindMeister bruger jeg til holde styr på projekter, delprojekter og samlede forretningsområder. Indtil videre kan jeg klare mig med den gratis version af MindMeister, hvor jeg lige nu kun har:

  • MovieZoo strategi oversigt
  • Privat projektoversigt
  • Delt projektoversigt


Hvor er mine Google Apps?

Google er bagefter med Apps til iPhone - sikkert helt bevidst. Jeg mangler i den grad iPad og iPhone Apps til håndtering af Google Drive/Docs, Google Analytics, Google Adsense osv. Indtil de bliver lanceret må jeg nøjes med alternativer. Jeg benytter ofte:


AdSense++ der er gratis og jeg bruger den til at tjekke om der kommer AdSense indtjening.

Fast Analytics er en gratis iPhone app der kan vise begrænset statistik fra Google Analytics på tværs af flere konti.

MultiPR til iPhone kan kun én ting, nemlig at vise den nuværende Google Pagerank for et uendeligt antal domæner. Jeg bruger den både til at følge udviklingen på private og MovieZoo relaterede domæner, men også til konkurrentovervågning.

Domain Tools giver mig mulighed for at tjekke domænestatus via iPhone. Når jeg får en idé til hjemmeside, kan jeg med det samme tjekke om domænenavnet er ledigt.

Hvis du kender andre geniale E-handels værktøjer du benytter i hverdagen, vil jeg rigtig gerne høre om dem.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Den komplette liste med de de bedste bøger om karate

Som 42-årig startede jeg til karate (Okinawan Goju-Ryu Karate-Do). I min quest efter viden søger jeg gode bøger om karate, og gerne om den stilart jeg har valgt. Det har vist sig at være mere end ret svært, at finde god litteratur, og derfor har jeg lavet denne liste (for min egen skyld) med de bedste bøger om karate, som jeg enten allerede har læst, eller gerne vil læse. Listen indeholder både fiktion og fagbøger om emnet. Den komplette liste med de bedste bøger om karate Chojun - A Novel af Goran Powell (Engelsk) Waking Dragons af Goran Powell (Engelsk) A Journey Into Zen af Goran Powell (Engelsk) Matryoshka af Goran Powell (Engelsk) A Sudden Dawn af Goran Powell (Engelsk) Hvis du kender til gode eller interessante bøger om karate, så skriv det endelig i kommentarfeltet herunder. Jeg håber denne liste dermed kan blive bedste liste med de alle de bedste bøger for os der elsker karate.

Sjøst mange halsedisser

Vores praktikanter tester ofte grej. Her er det en halsedisse med fiskemotiv På Outmore.dk har vi dag nok Danmarks største udvalg af halsedisser . Der er både de mest kendte brands, som BUFF, men også masser af sjove og kreative varianter af denne lille genialitet, som alle bør have klar i rygsækken. Vores halsedisser er som oftest multifunktionelle, hvilket vil sige, at de også kan bruges som hue, pandebånd, svedbånd, bandana og meget andet.

Ny lommelygte shop

Hvad sker der med lommelygterne? Vi haft rigtig travlt den seneste tid på vores lille kontor i Silkeborgs midtby. Ikke alene er vi gået ind i højsæsonen for vores pandelygte shop - Pande-lampe.dk , vi har også valgt at søsætte vores nye satsning Lommelygtesalg.dk . På Lommelygtesalg.dk vil vores kunder altid kunne finde netop den lommelygte, håndlygte eller stavlygte de skal bruge - uanset om det er til privat eller erhvervsbrug. Vi har indtil videre samlet de bedste brands  (ex. Suprabeam , LED Lenser , Coast , PELI mfl.),  på markedet for lommelygter, og der kommer hele tiden nye til. Udvalget bliver enormt, og derfor vil vi også snart udvikle en unik guide, der skal hjælpe kunderne til det perfekte valg.