Gå videre til hovedindholdet

De bedste E-handels Apps

Enhver entusiastisk E-commerce Manager (og familiefar) har ingen tid at spilde og må have have relevante E-handels værktøjer lige ved hånden. De skal selvfølgelig altid virke på computer, tablet og smartphone døgnet rundt, året rundt.

Jeg opdager jævnligt nye uundværlige Apps og browserudvidelser og jeg vil i dette indlæg dele de pt. foretrukne.

Evernote

Evernote er et genialt værktøj. Uden Evernote var jeg fortabt eller tvunget til at bruge old-school løsninger som "Noter" på min iPhone.
Med Evernote har jeg den perfekte notesbog ved hånden. Den er super brugervenlig og er synkroniseret på tværs af web, tablet og mobil.
Evernote basis er gratis og rigeligt til de fleste, hvor du kan have nok notesbøger til at rumme alle tanker og idéer efterhånden som de opstår i hverdagen. I Evernote har jeg oprettet følgende notesbøger:

  • Private projekter
  • MovieZoo.dk
  • YouMe Shopping
  • Delte notesbøger - fællesprojekt

Google Drive/Docs

Google Drive (tidl. Google Docs) er et must og jeg bruger aldrig andet til tekstbehandling og regneark. Med den nye Drive-udvidelse håndterer skyen nu også mine filer fra Photoshop o.lign. Det ser ud til at Google Drive kan blive et samlingssted for mange andre fantastiske tjenester, for allerede nu er der f.eks. lavet en integration til MindMeister (omtalt herunder), således at MindMeister projekter kan åbnes direkte via Google Drive - genialt og gratis!


MindMeister

Med MindMeister får du det forkromede overblik online. MindMeister bruger jeg til holde styr på projekter, delprojekter og samlede forretningsområder. Indtil videre kan jeg klare mig med den gratis version af MindMeister, hvor jeg lige nu kun har:

  • MovieZoo strategi oversigt
  • Privat projektoversigt
  • Delt projektoversigt


Hvor er mine Google Apps?

Google er bagefter med Apps til iPhone - sikkert helt bevidst. Jeg mangler i den grad iPad og iPhone Apps til håndtering af Google Drive/Docs, Google Analytics, Google Adsense osv. Indtil de bliver lanceret må jeg nøjes med alternativer. Jeg benytter ofte:


AdSense++ der er gratis og jeg bruger den til at tjekke om der kommer AdSense indtjening.

Fast Analytics er en gratis iPhone app der kan vise begrænset statistik fra Google Analytics på tværs af flere konti.

MultiPR til iPhone kan kun én ting, nemlig at vise den nuværende Google Pagerank for et uendeligt antal domæner. Jeg bruger den både til at følge udviklingen på private og MovieZoo relaterede domæner, men også til konkurrentovervågning.

Domain Tools giver mig mulighed for at tjekke domænestatus via iPhone. Når jeg får en idé til hjemmeside, kan jeg med det samme tjekke om domænenavnet er ledigt.

Hvis du kender andre geniale E-handels værktøjer du benytter i hverdagen, vil jeg rigtig gerne høre om dem.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Sjøst mange halsedisser

Vores praktikanter tester ofte grej. Her er det en halsedisse med fiskemotiv På Outmore.dk har vi dag nok Danmarks største udvalg af halsedisser . Der er både de mest kendte brands, som BUFF, men også masser af sjove og kreative varianter af denne lille genialitet, som alle bør have klar i rygsækken. Vores halsedisser er som oftest multifunktionelle, hvilket vil sige, at de også kan bruges som hue, pandebånd, svedbånd, bandana og meget andet.

Verdens bedste To-Do liste app værktøj online - Wunderlist

I går var jeg til foredrag omkring strategi med Hans Søndergaard fra SøndergaardAdvice . Han fortalte om mange gode og praktiske redskaber, der hjælper i udviklingen af ens virksomhed. Et konkret værktøj som Hans anbefalede i hverdagen som iværksætter (eller igangsætter som han kaldte det) var en god opgavebank. For ham handlede det om, at fjerne tanker fra hovedet og få dem ned på papir eller computer, for derefter at skabe handlinger ud fra listen. Han brugte selv et Excel-ark, hvor han prioriterede punkterne i kortsigtede og langsigtede opgaverne, alt efter hvordan de passede ind i hans strategi. Prioriterede opgaver fik også en deadline, så opgavebanken ikke bare voksede i det uendelige. Metoden er super, men efter min mening findes der moderne værktøjer, der løser netop den slags opgaver langt bedre end et Excel-ark. Excel kan mange ting, men det er nu engang lavet til tal og regnskab. Personligt er jeg stor fortaler for, at bruge specialiserede værktøjer til de enkelte op

Quad Lock til min iPhone gør den til cykelcomputer

Kassen til et Quad Lock iPhone 6 Bike Kit - alt inkl. Det er faktisk ikke ret ofte jeg køber nye gadgets. Jeg prøver at leve forholdsvis minimalistisk og at have så få ting som muligt er vigtigt for mig. Det kommer sig nok også af, at jeg ikke fungerer optimalt i rod. Når jeg endelig investerer i noget nyt, så er det ofte noget jeg har haft på min ønskeliste i længere tid. I min Wunderlist app har jeg en liste med ønsker, som jeg holder opdateret. Det er selvfølgelig super smart, da jeg altid kan hive listen frem, hvis jeg bliver spurgt hvad jeg ønsker mig, men især også fordi jeg kan bruge den som en "placeholder" for mine mere impulsive ønsker. Ofte føjer jeg dimser til listen, som så bliver slettet igen, næste gang jeg kigger på den. Det holder mit overforbrug nede, og jeg får sjældent foretaget indkøb jeg fortryder igen senere. Mit nye Quad Lock Bike Kit (til en iPhone 6) har jeg haft på min ønskeliste siden februar, hvor Katos flyttede adresse, og gå-afstand bl