Gå videre til hovedindholdet

Få En Kongelig Affære DVD før alle andre


Jeg bliver til stadighed overrasket over hvordan den branche jeg har været en del af i 22 år konstant "pisser i bukserne" og ødelægger vores levebrød og elskede fysiske salgsfilmmarked i Danmark før tid.

For ca. 14 dage siden opdagede jeg et rigtig godt eksempel herpå, da jeg surfede på den engelske afdeling af verdens største netbutik Amazon. Til min store overraskelse faldt jeg over en reklame for "A Royal Affair" (på dansk En kongelig Affære), der har været én af årets absolut største biografsucceser herhjemme (set af mere end 525.000) og også netop helt fortjent er blevet udvalgt til Danmarks bud på "Bedste Udenlandske Film", når Oscar-showet løber af staben næste forår. 

På filmbutikken MovieZoo (som jeg er E-commerce Manager for) kan vi tilbyde "En Kongelig Affære" på DVD og Blu-ray fra d. 27. november 2012. 

Amazon i England kan man allerede anskaffe sig filmen fra d.  29. oktober 2012 og det lyder for mig helt tosset - specielt når vi har med en dansk film at gøre.

Filmen udgives her i Danmark på DVD og Blu-ray af Nordisk Film. Her er man helt bevidste om de forskellige releasedatoer og forsvarer det med, at det jo kun er den engelske version uden danske tekster, der kan købes i England.

I stedet for at udgive En Kongelig Affære allerede her i september i Danmark som var muligt, så har Nordisk Film besluttet at filmen først skal kunne købes i danske butikker i slutningen af november med det formål at få et optimal julesalg. En Kongelig Affære skal ligge under flest mulige juletræer til højest mulige pris. Filmen bliver nemlig også dyrere i Danmark end i England. Hvor den bliver vejledt til 199,- herhjemme, kan den købes på DVD for kun £10.99 (knap kr. 103,-) i England.

Jeg synes det er at tage mega PIS på de danske forbrugere og filmentusiaster og jeg kan kun anbefale alle der kan klare at se en dansk film UDEN danske undertekster, at hente den hjem fra England:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tag på eventyr med vores køletasker og kølebokse - Hold dine forfriskninger kolde og følelserne friske!

 Jeg vil præsentere dig for vores webshop og det fantastiske udvalg af køletasker og kølebokse , vi tilbyder! Vores mål er at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke og holde følelserne friske, når du er på eventyr. Lad os dele vores passion for kvalitetsprodukter med dig og tage dig med på en rejse gennem følelsernes verden. Køletasker og kølebokse - Gør hvert øjeblik til noget specielt Når vi tager på eventyr, er det vigtigt for os at have alt det rigtige udstyr med os. Vi har opdaget, at vores køletasker og kølebokse er afgørende for at sikre, at vores madvarer og drikkevarer forbliver friske og lækre, uanset hvor vi bevæger os hen. Vi forstår betydningen af den perfekte temperatur og kvalitet på vores forsyninger, fordi det hjælper os med at fokusere på øjeblikket og skabe minder, der varer livet ud. Følelser, der vækker minder Forestil dig at tage på en solrig sommerudflugt til stranden sammen med dine nærmeste. Duften af saltvand fylder luften, og bølgerne slår mod kyst

Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave

  Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave hos Vandrestaven.dk! Hvis du er passioneret vandrer, ved du, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr til dine eventyr i naturen. Og når det kommer til udstyr, er vandrestave en uundværlig ledsager. Hos Vandrestaven.dk er vi stolte af at tilbyde Danmarks bedste og største udvalg af vandrestave til både nybegyndere og erfarne vandrere. Hvad gør Vandrestaven.dk til det oplagte valg? Her er nogle af vores kendetegn: 1. Bredt udvalg: Vi har samlet et omfattende udvalg af vandrestave fra førende mærker og producenter, såsom Black Diamond, Masters, Silva, Robens, Trekmates og Swix. Uanset om du foretrækker letvægtsteleskopiske vandrestave, foldbare vandrestave eller helstøbte vandrestave, har vi noget for enhver vandrer. 2. Kvalitet og holdbarhed: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores vandrestave. Vi sikrer, at vores sortiment består af vandrestave lavet af holdbare materialer, der kan modstå udfordringerne ved forske

Bonsai træ - Det nye gør-det-selv projekt alle taler om

Bonsai træer har altid været populære, og de nye DIY udgaver gør sig perfekt som gaveidé. Læs mere på https://www.bonsaitrae.dk