Gå videre til hovedindholdet

Den komplette liste med de de bedste bøger om karateSom 42-årig startede jeg til karate (Okinawan Goju-Ryu Karate-Do). I min quest efter viden søger jeg gode bøger om karate, og gerne om den stilart jeg har valgt. Det har vist sig at være mere end ret svært, at finde god litteratur, og derfor har jeg lavet denne liste (for min egen skyld) med de bedste bøger om karate, som jeg enten allerede har læst, eller gerne vil læse. Listen indeholder både fiktion og fagbøger om emnet.


Den komplette liste med de bedste bøger om karate:

1. "Chojun - A Novel" af Goran Powell (Engelsk)

2. "Waking Dragons" af Goran Powell (Engelsk)

3. "A Journey Into Zen" af Goran Powell (Engelsk)

4. "Matryoshka" af Goran Powell (Engelsk)

5. "A Sudden Dawn" af Goran Powell (Engelsk)

6. "Four Shades of Black" af Gavin Mulholland (Engelsk)

7. "Karate on a Cushion" af Goran Powell (Engelsk)

8. "Every Waking Moment" af Goran Powell (Engelsk)


Hvis du kender til gode eller interessante bøger om karate, så skriv det endelig i kommentarfeltet herunder. Jeg håber denne liste dermed kan blive bedste liste med de alle de bedste bøger for os der elsker karate.

Jeg håber, at denne liste med de udvalgte bøger vil være til stor inspiration og gavn for dig og andre karateentusiaster. Disse bøger er skrevet af dygtige forfattere og vil give dig en dybere forståelse af karate samt berigelse på din karaterejse.

Goran Powell, forfatteren af "Chojun - A Novel", "Waking Dragons", "A Journey Into Zen", "Matryoshka", "A Sudden Dawn", "Karate on a Cushion" og "Every Waking Moment", har gjort en særlig indsats for at skrive bøger, der fanger essensen af karate og bringer læseren tættere på denne fantastiske kampsport.

Jeg håber, at disse bøger vil være en kilde til læring, inspiration og fornøjelse for dig. Hvis du har flere bøger, du gerne vil tilføje til listen, er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenfor. Lad os sammen skabe den bedste ressource af bøger om karate for os, der deler kærligheden til denne unikke kampsport og livsstil.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tag på eventyr med vores køletasker og kølebokse - Hold dine forfriskninger kolde og følelserne friske!

 Jeg vil præsentere dig for vores webshop og det fantastiske udvalg af køletasker og kølebokse , vi tilbyder! Vores mål er at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke og holde følelserne friske, når du er på eventyr. Lad os dele vores passion for kvalitetsprodukter med dig og tage dig med på en rejse gennem følelsernes verden. Køletasker og kølebokse - Gør hvert øjeblik til noget specielt Når vi tager på eventyr, er det vigtigt for os at have alt det rigtige udstyr med os. Vi har opdaget, at vores køletasker og kølebokse er afgørende for at sikre, at vores madvarer og drikkevarer forbliver friske og lækre, uanset hvor vi bevæger os hen. Vi forstår betydningen af den perfekte temperatur og kvalitet på vores forsyninger, fordi det hjælper os med at fokusere på øjeblikket og skabe minder, der varer livet ud. Følelser, der vækker minder Forestil dig at tage på en solrig sommerudflugt til stranden sammen med dine nærmeste. Duften af saltvand fylder luften, og bølgerne slår mod kyst

Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave

  Oplev Danmarks Bedste og Største Udvalg af Vandrestave hos Vandrestaven.dk! Hvis du er passioneret vandrer, ved du, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr til dine eventyr i naturen. Og når det kommer til udstyr, er vandrestave en uundværlig ledsager. Hos Vandrestaven.dk er vi stolte af at tilbyde Danmarks bedste og største udvalg af vandrestave til både nybegyndere og erfarne vandrere. Hvad gør Vandrestaven.dk til det oplagte valg? Her er nogle af vores kendetegn: 1. Bredt udvalg: Vi har samlet et omfattende udvalg af vandrestave fra førende mærker og producenter, såsom Black Diamond, Masters, Silva, Robens, Trekmates og Swix. Uanset om du foretrækker letvægtsteleskopiske vandrestave, foldbare vandrestave eller helstøbte vandrestave, har vi noget for enhver vandrer. 2. Kvalitet og holdbarhed: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores vandrestave. Vi sikrer, at vores sortiment består af vandrestave lavet af holdbare materialer, der kan modstå udfordringerne ved forske

Bonsai træ - Det nye gør-det-selv projekt alle taler om

Bonsai træer har altid været populære, og de nye DIY udgaver gør sig perfekt som gaveidé. Læs mere på https://www.bonsaitrae.dk