Gå videre til hovedindholdet

Den komplette liste med de de bedste bøger om karateSom 42-årig startede jeg til karate (Okinawan Goju-Ryu Karate-Do). I min quest efter viden søger jeg gode bøger om karate, og gerne om den stilart jeg har valgt. Det har vist sig at være mere end ret svært, at finde god litteratur, og derfor har jeg lavet denne liste (for min egen skyld) med de bedste bøger om karate, som jeg enten allerede har læst, eller gerne vil læse. Listen indeholder både fiktion og fagbøger om emnet.


Den komplette liste med de bedste bøger om karate:

1. "Chojun - A Novel" af Goran Powell (Engelsk)

2. "Waking Dragons" af Goran Powell (Engelsk)

3. "A Journey Into Zen" af Goran Powell (Engelsk)

4. "Matryoshka" af Goran Powell (Engelsk)

5. "A Sudden Dawn" af Goran Powell (Engelsk)

6. "Four Shades of Black" af Gavin Mulholland (Engelsk)

7. "Karate on a Cushion" af Goran Powell (Engelsk)

8. "Every Waking Moment" af Goran Powell (Engelsk)


Hvis du kender til gode eller interessante bøger om karate, så skriv det endelig i kommentarfeltet herunder. Jeg håber denne liste dermed kan blive bedste liste med de alle de bedste bøger for os der elsker karate.

Jeg håber, at denne liste med de udvalgte bøger vil være til stor inspiration og gavn for dig og andre karateentusiaster. Disse bøger er skrevet af dygtige forfattere og vil give dig en dybere forståelse af karate samt berigelse på din karaterejse.

Goran Powell, forfatteren af "Chojun - A Novel", "Waking Dragons", "A Journey Into Zen", "Matryoshka", "A Sudden Dawn", "Karate on a Cushion" og "Every Waking Moment", har gjort en særlig indsats for at skrive bøger, der fanger essensen af karate og bringer læseren tættere på denne fantastiske kampsport.

Jeg håber, at disse bøger vil være en kilde til læring, inspiration og fornøjelse for dig. Hvis du har flere bøger, du gerne vil tilføje til listen, er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenfor. Lad os sammen skabe den bedste ressource af bøger om karate for os, der deler kærligheden til denne unikke kampsport og livsstil.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Juleby.dk er på vej tilbage!

Juleby.dk har været gemt og glemt i efterhånden mange år, men nu relancerer vi siden - stille og roligt... Med tiden bliver det en lækker shop med al slags julepynt og julestads, ligesom vi også vil lave guides til julens mange traditioner. Det betyder også comeback til vores guide til årets julekalendere i tv , der omfatter alle kanaler, og som noget helt nyt - streamingtjenester. Glæd jer - glædelig jul :)

Tag på eventyr med vores køletasker og kølebokse - Hold dine forfriskninger kolde og følelserne friske!

 Jeg vil præsentere dig for vores webshop og det fantastiske udvalg af køletasker og kølebokse , vi tilbyder! Vores mål er at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke og holde følelserne friske, når du er på eventyr. Lad os dele vores passion for kvalitetsprodukter med dig og tage dig med på en rejse gennem følelsernes verden. Køletasker og kølebokse - Gør hvert øjeblik til noget specielt Når vi tager på eventyr, er det vigtigt for os at have alt det rigtige udstyr med os. Vi har opdaget, at vores køletasker og kølebokse er afgørende for at sikre, at vores madvarer og drikkevarer forbliver friske og lækre, uanset hvor vi bevæger os hen. Vi forstår betydningen af den perfekte temperatur og kvalitet på vores forsyninger, fordi det hjælper os med at fokusere på øjeblikket og skabe minder, der varer livet ud. Følelser, der vækker minder Forestil dig at tage på en solrig sommerudflugt til stranden sammen med dine nærmeste. Duften af saltvand fylder luften, og bølgerne slår mod kyst

Vandperler og Altikrea.dk

Vi har længe puslet med idéen om, at skabe et kreativt univers, der rummer alt hvad hjertet kan begære indenfor kreative og DIY materialer. Det er blevet til Altikrea.dk , og her kan der allerede købes et væld af hobbyartikler. Vi har også inkluderet alle vores lækre vandperler i sortimentet, da de egner sig vildt godt til mange typer kreative projekter. Vi håber I bliver vilde med den nye shop.